Nje perfaqesim me shume stil.
Moda është poezi në veshje dhe Boston është një qytet shumë poetik. Në një ambjent zen si Om Lounge, me një grup shumë kozmopolitan ku njerëzit vijnë nga Shqipëria, Japonia, Kongo, Amerika e më tej, ne prezantuam Vernato-n në këtë qytet. Sfilata qe e shkurtër por shumë e gjallë. Për 4 modelët, ideja mbrapa Vernatos nuk qe aspak abstrakte. Përkundrazi ata e përqafuan mesazhin e një stili jetese globale me shumë natyrshmëri. I pamë të kërcenin lirshëm duke modeluar dhe ne të tërë kërcyem rreth tyre.
Është e vërtetë që kjo natë kishte një energji të ndryshme nga mbrëmjet e përjavshme të organizatës Europeans in Boston. Duke folur me njerëz të ndryshëm që I kisha takuar herë të tjera apo që I takoja për herë të parë, ata të tërë ishin të mendimit se mbrëmjet e EiB duhet të bënin gjëra të ngjashme më shpesh.
Së fundmi, është e rëndësishme që Vernato u prezantua si një firmë shqiptare mode. Ishte një përfaqësim shumë jetëplotë, i vrullshëm, modest njëkohësisht i modës sonë në një mbremje ndërkombëtare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More