Tirana Street Style - Ornela : Leather Jacket


Tirana Street Style - Ornela : Leather Jacket
Qe ne vitet 80 xhaketa e lekures eshte kthyer ne nje pjese gjithmone prezente ne gardaroben tone. Edhe pse vit pas viti vjen me forma te reja , dhe me ngjyra te ndryshme qe ndjekin trendet e momentit nese doni te beni nje investim te vertete duhet te bleni nje xhakete ne forme klasike dhe me ngjyre te zeze. Pasi te keni modelin klasik mund te bleni dhe ngjyra te ndryshme me modele te ndryshme te cilat mund te vishen me xhinse ose siper fustaneve.


Xhaketa e Lekures ne Street Style
keenanevans


erinjeen

zeejia

sarahdanslenoir

whoworeitbetter

notadaywithoutfashion

haniyariaz

embracingstyle

waynetippetts

confessionsofananonshopaholic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More