Street Style nga Modelet: Bruna Tenório

Bruna Tenório eshte modele Braziliane 22 vjecare. Per te nuk kemi shume gosip. Sfilon per designer te njohur dhe ka marre pjese ne fushata reklamash te Anna SuiGapKenzoD&GChanel Haute CoutureVera WangValentino Haute Couture. Street style i saj eshte shume easy.


Fotot nga Stockholmstreetstyle, The sartorialist and Voguette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More