Si të kombinohet nje maxi fund?Ky maxi fund i kuq është nga Topshop, të cilin e kam top favori!  Më pëlqejnë ngjyrat e  theksuara dhe ja sa e gjithanshëme është hy kombinim!
Nëqoftëse dilni jashtë sonte, me të vërtetë duheni të vishni këtë fund, me disa aksesorë përkatëse, këpucë me take të larta, dhe me një glittery top! Është look-u perfekt për një darkë me miqtë apo për ndonje cocktail bar gjere në orët e hershme të mëngjesit!

 Pra, nëse ju jeni nuk dini se çfarë të vishni sonte, ndihuni të lirë të përdorin këtë veshje si inspirim!

- Fundi i kuq: Topshop.
- Xhaketa e zeze: Topshop.
- Golden Top: Topshop.
- Sandallet: Topshop.
- Vathet: Forever 21.
- Lipgloss: Topshop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More