Trend 2011 - Aksesoret me ngjyra te ndezura

Aksesoret per 2011 duhet te bien ne sy. Dhe ne kete sezon me kthimin e ngjyrave te ndezura me siguri nuk do mund te mbetemi anonim. Edhe nese stili jone eshte i thjeshte, mjafton nje rrip portokalli ose nje cante roze dhe mund te themi qe jemi trendy.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More