Chloé Resort 2012


Bashkë me Hannah MacGibbon dhe Clare Waight Keller, planifikimi për sfilaten e këtij tetori koleksioni i Chloé's Resort 2012 u vënë së bashku nga ana e ekipit të ketyre dy stilistëve. Ky është një sezon me pak  ide të reja dhe më shumë me stilin klasik. Në fund, edhe pse, kjo është një markë me stilin e mbajtur të pandryshuar, do të shohim të gjithë se si do udhëheqat nga keto dy lidere të reja të Chloe’s.
- Edisa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More