Street Style nga Modelet - Ajak Deng


Ajak Deng eshte modele nga Sudani , 19 vjec. E zbuluar ne 2010 ka sfiluar per Chloe, Givenchy, Jean Paul Gaultier, dhe Lanvin. 

--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More